Annons
AnnonsAnnons

Första golfdagen!


Idag var det dags för den första golfsvängen. Killarna tycker det är så larvigt roligt…jag har klubbor både här i Spanien och hemma men har inte lyckats ta grönt kort än. Måste!! Men, det fattas tid. Den här svängen är tanken att jag ska ta lektion av ett pro. Fick det i julklapp….;) Angelo fick nya klubbor idag, ett likadant som han har hemma i Sverige Callaway, eftersom hans lilla set var minst sagt för litet. Han fick det när han var två-tre år tror jag och sedan dess har han och Alessio bråkat om det ”stora”setet. För husfridens skull så har de nu varsitt.

I golfbutiken hittade de mängder av saker de ville ha men jag lyckades spara det så de får varsin  nyårspresent där ifrån istället. Ni får se imorgon!

I morgon är det traditionsenligt Golfturnering här nere och mina killar vill självklart följa med.  Tror nog att vi oxå går med, kanske stannar på ranchen och slår lite…

Vi har storhandlat inför nyårsmiddagen på nya Carreyfour Planet vid Habaneras och det blev allt möjligt. Fiskdisken är magisk här..det blev, hummer, kräftor, färsk lax, krabbor, musslor m m. Vi gör inte annat än o äter här nere, underbart gott men jag skulle behöva springa mer…;)

Hoppas ni får en fantastisk Nyårsafton imorgon!!!

På väg till Ranchen..

Kimpa instruerar Alessio.

Kimpa in action!

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/go-kart-3/