Annons
AnnonsAnnons

Första dagen i Spanien!


Pernilla o jag satt ute på min terass och käkade middag igår kväll och bubblade sedan till 4 imorse, lite småkyligt blev det i och för sig framåt småtimmarna men med en filt så var det okej. Det var så längesedan vi hade så mycket tid tillsammans så vi har lite att ta igen. Va lite småsegt bara att stiga upp när barnen vaknade kring 8 rycket, men det var det värt. Jag hade helt glömt att det var söndag idag så det mesta var stängt men vi åkte till en Wokrestaurang och käkade lunch i alla fall och barnen fick åka lite småkaruseller, det finns i varenda hörna här och det är aldrig stäng även om utbudet inte är detsamma nu som vid högsäsong. Sen ville de så klart åka go-kart, det är ett stående inslag på våra semestrar här och Theo som aldrig hade kört själv var eld och lågor för att få köra själv första gången. Solen kikade fram mitt på dagen och vi hade 20 ° vilket var väldigt skönt för imorse kom det till och med lite regn. Kvällen har vi tillbringat här hemma och jag har mest städat, även om jag alltid städar det sista jag gör innan jag åker hem så hinner det bli enormt dammigt på 1, 5 mån när jag inte varit här. Skönt att ha det gjort!

Killarna var enormt trötta efter den här dagen så de somnade tidigt vilket innebär att de vaknar ännu tidigare imorgon så det blir nog en tidig kväll ikväll för oss oxå.

Imorgon ska vi åka och köpa en infravärmare som faktiskt kan behövas på kvällarna, ska dessutom försöka hinna göra lite roliga utflykter under den här resan eftersom det är första gången Pernilla & Theo är här.

En favorit för Alessio.

Go-kart banan, here we come! Det var det första barnen ville göra idag!

Pernilla och barnen.

Killarna racar som vanligt!

Hörs imorn!

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/one-piece/