Annons
AnnonsAnnons

Förhandslyssning Av Mitt livs gemål


I Måndags var det förhandslyssning för Magnus Carlssons och min nya singel, Mitt livs Gemål som Karl-Axel och Monica Dominique skrivit. Vi var inbjudna som gäster hos Lotta Brome´och hon spelade upp den i hennes program på P4. Kändes kul. Om ni inte redan hörde den då så kommer jag snart lägga upp den här, men den finns redan nu att förhandsboka på cdon.se, klicka på bilden för att komma till förhandsbokningen.

imageVår Vår hyllning till Victoria & Daniel.

Vi kommer även göra en gemensam spelning under LOVR 2010 i Kungsan i Stokholm. Under nästa vecka gör vi Svt Godmorgon, Tv 4;s morgonprogram och även Förkväll på Tv4.

I går gjorde Magnus och jag en plåtning för Svensk Damtidning som slaviskt följer Victoria & Daniels bröllopsplaneringar. Så här så det ut..

Lotta Brome´, Jag och Magnus Carlsson.


Magnus ser inte ut att ha lika roligt som jag..:) Aha, ni plåtar...då ska man skratta...:)

IMG_3329

IMG_3326


TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/mammas-kalastarta/