Annons
AnnonsAnnons

Före och efter!


I vårt boende i Spanien som är på två våningar och var helt nybyggt när jag köpte det så är allt väldigt vitt…golven är ljusa, köket vitt, väggarna vita. Jag tyckte det behövde hottas till lite och dessutom behövde jag mer förvaring. Jag ville helt enkelt bryta med ett mörkt träslag och eftersom jag älskar wenge så föll valet på det. Så här blev resultatet efter någon dags arbete, alla pinaler som innan syntes framme kan nu stoppas undan och det ser så mycket renare och mer polerat ut.

Före....

Ny lampa ….

Klart!!! Puh, ääääntligen!

En massa förvaring...känns så skönt att kunna flytta in glas, skålar, böcker, viktiga papper och sådant som jag inte har plats för i köket. Sen några glashyllor för att ställa prydnadssaker på. Voila´!

Så, vad tycker ni? Får jag godkänt?

TAGGAR
23 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/guerlaine/