Annons
AnnonsAnnons

Förberedelser och Efterfest…


I fredags var det då dags för årets sista Talang. Sista Livesändningen och det var finaldags. Jag tycker det var helt rätt att Simon vann, han har en enorm talang…en sådan som jag inte tor att man kan öva upp. Han är grym, han ser mönster som jag då definitivt inte ser eller förstår och hans pappa berättade för mig efter vinsten att han minns upp till 120 kombinationer för att lösa en sådan här otrolig uppgift som han nu gjorde under sitt finalnr. Helt otroligt att han klarar att minnas så mycket och vet precis när han har vridit klart och gjort alla moment. Jag var helt genomsvett och nervös när han var klar…kan tänka mig hur hans föräldrar och lillasyster kände sig då?!  I vilket fall som helt en enrom prestation. Jag trodde nog att en sångare skulle ta hem det i år, men jag är verkligen glad åt hur Svenska folket röstade, kul!!

Här kommer lite bilder från när Mattias fixade min hårupsättning backstage och när vi sedan efter livesändningen åt hamburgare ( dock inte jag)och doppade mashmallows i  chokladfondy…Vi stannade kvar en timma ungefär och firade bland alla finalister, vänner o bekanta till de tävlande. Tack till hela fantastiska produktionen för ytterligare ett år med er, det har som vanligt varit fantastiskt kul och lärorikt.  Fia, Matilda, Ragge , Josefin, Mark, Nina och Henrik…listan kan göras hur lång som helst. Ni är alla fantastiska på att få ihop allt både det som syns i rutan och allt annat runt omkring. Tack för allt! Tobbe, Marko, Bert och Fexeus


Minns ni Cilla och Totte??? De vann det första året av Talang, hon kom förbi med en Berth Docka, vilket han njöt väääldigt mycket av 😉

Vi skulle göra en fotografering framför våra fina Talang bil!

På väg för fotografering!

Ett glatt gäng!!

Paaaarty!!

Mark som precis varit publikuppvärmare har nu bytt hatt och är "grillmästare"...

Puss på dig me!! Mark gillade min fina Marc Jacobs t-shirt som jag fick av Ann...han fick äntligen känna sig sedd 😉

Angelo tycker att jag oxå ska ha en fin hatt!

Alessio spanar in chokladfondyn....doppade mashmallows i vit och brun choklad.

Grattis Simon Westlund som vann Talang 2011, här tillsammans med föregående års vinnare Jill Svensson.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/talang-finalen/