Annons
AnnonsAnnons

Förberedelser & Julfest!


Idag har jag haft mitt första dansrep för schlagern!!! Såå roligt…jag kommer visa er en del när vi kommer lite längre framåt. Tänk att det här är så roligt?! Wiiieee!  Vi har hittat skor, hittat en fantastisk designer….kommer visa er och berätta en massa mer om det arbetet.Det är väldigt kul att vara med och skapa från scratch. En skräddare som jag har jobbat med för flera år sedan och som säkert har sytt 50 klänningar till mig genom åren kommer att vara involverad även i den här. Hon är galen kompetent och så enormt noggrann. Imorgon ska jag prova toallen (toile) för första gången, det är det första man syr upp efter mönster men i ett billigt skräptyg bara för att kunna rita på, göra ändringar o s v. Det är riktigt bra därför att man ser passformen och får en känsla av hur det ska bli senare. Ska bli spännande!!!

Imorgon har jag oxå skivbolagsmöte!!

Dagarna ser faktiskt ut så här för mig just nu, det bara snurrar på….en massa av allt. Plåtningar, trailerinspelningar, skivinspelningar, intervjuer, dansrep, klädprovningar igen…osv….och jobb med egna projekt vid sidan om. Skoj är det i alla fall och jag njuter varje sekund att jag har det mest fantastiska jobb man kan ha.

I gårkväll var jag på en supertrevlig bjudning. Michael Bindefeld hade sin årliga julfest och i år var den på Restaurang Smak. Jag hamnade vid politiker bordet, emellan Ulf Adolfsson och Björn Rosengren och jag har inte haft så trevligt på länge. Käre tid vad jag skrattade och vart underhållen. Jag tycker det är extremt intressant med politik så för mig var det riktigt roligt att sitta och lyssna på dessa pålästa herrar på första parkett. Tack Tack Björn, Ulf och Micke för en fantastiskt trevlig kväll med otroligt god mat! Det lever jag på länge!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/fake-or-not/