Annons
AnnonsAnnons

Förberedelser inför helgen!


På söndag fyller min minsta lille skrutt 5 år…åh herregud vad han längtar. Varje dag i tre månader har han påmint mig om vilken tårta, vilket typ av kalas, vilka han ska bjuda och såklart vad han önskar sig….Idag efter att Angelo och jag hade varit på återbesök på sjukan så tog vi en repa till BR inne stan och shoppade loss. Angelo hittade en hel del kul som han var säker på att Alessio skulle bli överlycklig över.

Så här lät det i går kväll när mormor ringde och frågade vad han önskade sig. – Jag vill ha en radiostyrd bobcat, en radiostyrd grävare och en radiostyrd hjullastare…. Jag försökte i bakgrunden säga till Alessio att – Det är inte säkert att det finns… Hans svar: Jodå, det har jag sett på youtube!!!!

Han sitter med iPod touch och surfar!! Killen är 5 år! Letar efter radiostyrda leksaker och vet minsann att det finns det visst. Som tur är har mamma(jag) oxå surfat på de där sajterna….:)


Angelo försöker bära kassen med presenter till Alessio, enormt stora paket som är såå skrymmande men plast är ju inte så tungt:)

Efter besöket på BR åkte vi till förskolan då det var städ och fixdag, jag och Alessio har klippt häcken längs med infarten…Traningsbanner

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/ny-hostfarg/