Annons
AnnonsAnnons

Födelsedagsmys!


Jag trodde från början att jag skulle repat hela kvällen igår på min födelsedag så jag hade inte planerat något alls, men fick repa på för någon dag sedan att vi skulle vara färdigrepade kl 14, så då hann vi ju med att fira med lite tårta hemma. Malin hämtade barnen på förskolan och gick hem och bakade rulltårta och princesstårta med barnen. Så mysigt! Jag köpte med mig lite extra hem från Gataeu på vägen hem och sedan kom Syrran och hennes familj, barnens pappa, Larsa, Najet och Alexander, Pernilla med alla barnen och även Kimpa. Vi hade 4 tårtor och lite blev det väl över i och för sig men vi åt på ganska bra. Jag fick så mycket fina presenter och blommor så hälften hade räckt. Allt från ny handdammsugare, skärmbrädor, golfset, tavla, skohorn, kaffekoppar, pälsväst till mystofflor.


Den ofrivillige golfaren?


Chokladtårta.


Hallongrottor...Malins hembakade!


Barnen och Malin hade bakat egen princesstårta!


Världens gulligaste Johan Pråmell hade skickat en fång med rosa rosor och en bamsepåse med favvisgodiset! Tack söta du! Presentöppning!!


Ett jättefång av vita rosor.


Fick en ny stekpanna i en behändig storlek och 3 skärbrädor....flera som tyckte jag saknade det?!


Bakformar i form av julgran, snögybbe och pepparkaka+ nya brökavlar till mig och barnen. Wiiie!! Här ska det bakas! Visst är den här underbar!!!


Larsa & Najet kom med ännu mer tårta och en underbar blomsterskapelse!! Tack!


Cheesecake med lime. Mumma!


Fina Dea skickade bommor!! Tack!


Gostofflor av barnen!


Fick en riktigt mysig kväll!


Nya toalett saker, + en supergosig fusk väst!!

Pernilla kom förbi med barnen och Benjamin satte sig vid min flygel och började spela, efter en stund kommer han springande…han har ”tappat” ner telefonen i flygeln och då inte den enkla vägen så det bara är att ta upp den utan i springan ovanför locket till tangenterna och fastnat innanför där…puh! Det fanns bara ett sätt att få ut den på om man inte skulle plocka isär flygeln och det va att hålla locket som döljer tangenterna halvöppet och sträcka in fingrarna och försöka peta den i rätt riktning. De låter knäppt och det var precis lika svårt! Vi petade med målarpenslar och diverse saker men det var omöjligt. Ja, efter mycket om och men så lyckades jag klämma fast telefonen mellan mina klor(naglar) och lyfta den så att det tillslut gick att dra ut den…fniss:)


TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/fran-turkiskt-fans/