Annons
AnnonsAnnons

Flickan som lekte med elden!


Igår var jag och syrran på premiären av Flickan som lekte med elden! Alla ni som har följt mig ett tag vet att jag sträckläste alla tre böckerna i Millenium triologin. Var helt sjukt förälskad i storyn! Det var en enormt häftig premiär igår, 2200 pers var inbjudna till Sergelsbiografen på Hötorget och jag har aldrig sett något liknande till hö….skit vad folk!! Det var den största biopremiären genom tiderna i Sverige. Hela Sergel alltså alla 14 salonger visade Flickan som lekte med elden. Det serverades bubbel och en helt enorm buffe´efteråt…


Sådana här affischer hade de tapetserat hela ingången med..


Noami och Michael i mitten, de snackade lite innan filmen kom igång..


Satt oss tillrätta. I ZARA t-shirt och Never denim 9 jeans.


En bråkdel av buffe´n som såg helt fantastisk ut..


"Röda mattan" är helt tom på vägen hem!


Tack ZAP för en trevig kväll!!

Filmen var GRYM!! Behöver jag ens säga det, man sitter och ber att det aldrig ska ta slut….åh, vad jag längtar till trean!!

Jag säger bara: SE DEN!!TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/min-telefon-ar-paj/