Annons
AnnonsAnnons

Fler svar på era frågor..


Här kommer ytterligare några svar!

1. Hej Charlotte !
Jag läste om dig i tidningen där du berättade om att du äter enligt GI-metoden, så då har jag en stilla undran om hur du gör med glass, bullar och annat gott ? Jag äter också enligt GI-metoden och har minskat en hel del på måtten, men är så rädd för att ta en glass eller annat gott, för jag inbillar mig att det skulle
förstöra alltihop för mig. ( du skriver ju ibland att du fikat och ätit t.ex äpplepaj eller annat)
Har du nåt litet bra svar till mig tro ?
Hej och tack för en trevlig blogg, läser den varje dag !

Svar: När jag går in för något gör jag det på gott och ont till 100%. Så när jag är i en sådan bubbla så äter jag inget onyttigt. Däremot när jag inte kör stenhårt(vilket jag i ärlighetens namn inte gör så ofta, bara om det är för något speciellt jag vill komma i form till) då äter jag allt. Bullar, kakor, efterätter, surt godis, choklad. Name it! Skit vad jag gillar onyttiga saker…

——————————————————————————————————————–

2.Hej!
Jag är lite nyfiken på om du har något husdjur?
Undrar också om du bär lik dvs päls eller om du nöjer dig med vanliga kläder?
Ha det gott!!
Hälsningar Lars

Svar: Nej, jag inga husdjur. Käner inte att jag har tid även om barnen tjatar om både kaniner och hundar.

jag nöjer mig med vanliga kläder, fniss! Har inga äkta pälsar, det behövs inte. Tycker det känns bättre med fejk!

Tjing!

——————————————————————————————————————

3.hur länge är ni i Spanien ? Går inte Angelo i skolan än?

Svar: Nej Angelo börjar inte skolan förrän nästa höst. Vi åker faktisk hem snart, tyvärr. Redan på måndag för Angelo har fotbollsträning på tisd och det vill han INTE missa.

—————————————————————————————————————–

4.Hej
Vilka mål har du som skivartist i framtiden? Om du har någon vision eller slags idé om hur din röst och artisteri ska utvecklas? (för det verkar ju vara en del av det roliga med artisteriet)
Jag tycker det skulle vara intressant att få en hint om.
Andreas

Svar: Hmm, bra fråga! Ibland funderar jag på att ta upp mitt skrivande igen, sysslade mycket med det när jag var yngre.  Jag gillar nya utmaningar och att slänga mig in i nya projekt, det tror jag utvecklar mig både som artist och min sångröst. Vi får se vad som dyker upp härnäst och vad jag hoppar på.

—————————————————————————————————————————

5.Heej charlotte!
jag undrar hur mycket du väger?
jag skulle gärna vilja veta var du köpt det lilla skärpe alisso har på sig när han leker byggare bob :)
ha det bra

Svar: Vet faktiskt inte vad jag väger, jag har aldrig brytt mig om det. Jag känner direkt när jag lägger på mig lite för mycket för då stramar kläderna åt lite för mycket. Alessio fick sitt skärp i julklapp så jag vet inte vart det är köpt?! Sorry, men borde finnas i de stora leksaksaffärerna. De har mycket av Byggare Bob.

——————————————————————————————————————-

6.Hejsvejs, nu har jag letat igenom hela bloggen, men hittar det inte…Men jag har för mig att det var här jag läste om två st goda rödviner du rekommenderade som du druckit hos några vänner…det ena var dyrare än det andra..Nåt du har nåt minne av ?

Svar: Nu har jag oxå letat igenom bloggen!? Har ingen aning om vad det kan ha varit? Kan du ha läst det någon annanstans? Sorry, kan inte hjälpa dig!

—————————————————————————————————————

7.Hej Charlotte, tycker din blogg är precis så som en bra blogg ska vara. Jag har bara en liten fråga – vad har du för skostorlek? Du har så justa skor och är alltid snygg från topp till tå!

Tack för en bra blogg!

Hälsningar Anette

Svar: Tack kära du! Jag har 37, 5 till 38 i skor. En av mina passioner är just skor..

—————————————————————————————————————————————————-

8.Hej Charlotte. Hoppas att du har det bra i solen ,men nu verkar det som om vi ska få fint väder här i Sverige med . Nu till min fråga hur ofta gör du dina naglar jag tycker att de är helt underbara?! Ha det jätte bra och många kramar till dig från mig

Svar: Jag gör mina naglar varannan till var tredje vecka. Det beror på hur risiga de ser ut och lite vad jag ska göra. Tack för de fina orden!

————————————————————————————————————————————————————

9.Hej Charlotte! Läser din blogg dagligen och tycker det är kul att följa din vardag. Den är roligare än många andras tror jag…. :-)
Brukar inte skriva några inlägg för jag tycker det verkar som du får sååå många ändå men ja, nu blir det ett! Jag reagerar på att du får inlägg i stort sett dagligen från beundrare som ja, åtminstone jag, upplever fullkomligt kommenterar vartenda ord du skriver och frågar, frågar, frågar men framförallt ”kryper under skinnet” på dig om du förstår hur jag menar. Så min enda fråga till dig är om du inte upplever det obehagligt med vissa inlägg?
Fortsatt trevlig semester!
/Mvh Anette

Svar: Njae, jag har väl vant mig. Känner inget obehag av att folk undrar över saker, men jag förstår din fråga.

————————————————————————————————————————————

Tjing så länge!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/sjukdom/