Annons
AnnonsAnnons

Fler svar.


Här kommer fler svar på era frågor…

1.

Schlagrnörd som jag är undrar jag följande;)
Vilken låt som varit med i melodifestivalen förutom dina egna hade du helst velat göra genom tiderna?

Tack för en trevlig blogg.
Kul att du inspirerar folk till träning och ett sunt liv du är en sann förebild
Många kramar från ett stort fan!

Fredrik Backman

Svar: Nygammal Vals är en superfavorit för mig!! Fast den var före min tid … Kram och tack för att du gillar min blogg och det jag pysslar med. Kram!

————————————————————————————

2.Hej Charlotte,
tack för en superblogg(läser varje dag..) Jag lever precis som du, ensam med barn, tre pojkar i mitt fall. Du vetkar ha sådan superkontakt med dina föräldrar o syster med familj. Min fråga som är ganska privat lyder; Har du en bätter relation med din familj i dag som ”singel” än när du var gift? Delvis berodde min skilsmässa på att min man tyckte att det var lite jobbigt att ”hela tiden” umgås med min familj. Vi kom från två ganska olika ”världar”. Jag älskade hans familj men han tyckte att min var lite för nära hela tiden. Tack för en fin blogg.

Jennie

Svar: Jag måste säga att jag och min familj har alltid haft en fantastisk relation och den har alltid varit väldigt viktig för mig. Även som gift så gjorde vi många resor tillsammans med min familj och vi åkte ofta till Småland. För mig har det faktiskt alltid varit så. Kram o lycka till med allt!

—————————————————————————————

3. Jag är ju ett fan av dig och din musik. Tycker det skulle vara jätteroligt att få veta vilken din favoritlåt är (av dina egna)? :)

Alexander

Svar: Jag tror mitt val skulle falla på ”Black ´n Blue” från senaste pop plattan Hero. Jag fullkomligt älskar den låten och texten. Även Appreciate…texten får mig att gråta!!

————————————————————————————
4. Hur kom ni fram till barnens namn och vad heter dom i mellannamn?
Kram ♥ Karin
Svar: Jag satte och googlade på nätet, vi ville ha Italienska förnamn och vi fastnade för Angelo, Mateo och sedan blev det Alessio ( som jag hittade på..vet inte om det finns, men hittade Alessia) Roberto. Kram!
————————————————————————————-
5. Först tack för en trevlig blogg. Nu till frågan..Går du alltid i så höga klackar? Snyggt men hur tror du dina fötter ser ut när du blir gammal.
Har en väninna som gick som ung i höga klackar varje dag. Villket hon idag ångrar.Idag är hennes fötter inte fina alls.vårt att hitta sköna skor.
Ha en skön kväll. Ewa.
Svar: Jag går faktiskt inte alltid i högklackat men helt klart ofta. Som du såg från bilderna i Spanien så går jag gärna i ballerina och gympadojjor. Jag försöker ta väl hand om dem och låta dem vila mellan varven. Kram på dig!
————————————————————————————–
6.hur kändes det att vinna i eurovision :) ? Mimmi
Svar: Fantastiskt, och nästan ännu coolare nu i efterhand med facit i hand och när man inser hur svårt det är att vinna…det händer ju inte varje år att vi gör det 😉
—————————————————————————————–
7. Är du en rikrigt vegetarian? Är barnene det också?. Sen undrar jag om ni har delad vårdnad om barnen eller har bara du dem? Kram
Veronica
Svar: Jag var ”riktig” vegetarian under en kort period. Sedan Lakto_ovo vegetarian i 12 år. Det vill säga att jag åt ägg och drack mjöljprodukter men åt inget med ögon… 🙂
Men numera äter jag fick och skaldjur men inte kyckling eller kött. Barnen äter allt och är helt ”normala” Kram på dig!
———————————————————————————–
8.Hej!

Hur kändes det att vara med i tv-serien Vita Lögner? :) Har du varit med i någon annan tv-serie? Har du bilder?

Sofia

Svar: Ja, det känns som ett halvt liv sedan och det va det ju oxå när jag tänker efter…jag var 18 år när jag spelade in det där. Var väldigt oerfaren och hade behövt mycket mer coachning och hjälp för att göra bra ifrån mig. Det gick väldigt snabbt att göra inspelningarna. Jag var med i 34 avsnitt och vi bandade 2 om dagen….ett rasande tempo altså. En kul erfarenhet men inget som jag är speciellt stolt över. Kram!

——————————————————————————–

9.

Hej Charlotte

Tack för en super bra blogg.

Du visar ofta när varit och fått manikyr hade varit kul att se pedikyren också samt om du använder samma lack.

Kram Jenny

Svar: Absolut…ska tänka på att visa upp det, tycker fötter överlag är så fula det är därför jag sällan visar dem…men har inga problem med dem så jag ska göra det någon gång. Har alltid pedikyr som jag oftast gör själv hemma. Kram

——————————————————————————–

10.Älskar när du bloggar från Spanien (drömmer mig bort då, vill också ha ett boende i ett varmt land)
Har dina barn lärt känna kompisar i Spanien också?
Hur stor är lägenheten i Spanien?

Karin

Svar: Tack Karin. De har lärt känna både Spanska barn och från England som de leker med och det är såklart väldigt bra för de får träna på att lära sig känna igen det Spanska och Engelska språket . Bodegan som jag har är en marklägenhet på två plan på 200 kvm.

Kram

——————————————————————————-

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/fisksoppa-med-fankal/