Annons
AnnonsAnnons

Fler svar..


Jag utlovade fler svar på era frågor! Här kommer de..

Hej Charlotte, jag undrar om du möter mycket avundsjuka och hur du i såna fall hanterar det? KRAM A

Svar: Jag vet inte, det händer väl mig som andra alla. Fast det är inte på den nivån att jag tycker det är jobbigt!

————————————————————————————————————————–

Hej! Måste först bara säga att vad härligt det är med solsken ute! Äntligen! Två korta frågor:
Vad är det första du lägger märke till hos en person? ’
Mest spelade låten på Spotify?

Svar:Jag tror faktiskt det är ögonen, jag letar alltid efter ett skratt eller en äkta genuin känsla som speglar av sig i ögonen.

Just nu är den mest spelade Look to you med Whitney.

——————————————————————————————————————————-

Hej Charlotte!

Är det din riktiga facebook som finns nu eller är den falsk?

Massor med kramar!

Svar: Jodå, det är min riktiga…men har inte varit inne mer än en gång på 1, 5 år. Tycker det är ganska tråkigt och bloggen tar så mycket tid så jag får helt enkelt välja!

——————————————————————————————————————————————————————

Byggde inte du om din garderob förra året? Så du har en såndär cool med provdockor och sånt? Kan du inte visa bild? :-D

Svar: Jodå, det stämmer bra. Hade bara renoverat 2 vån sedan jag köpte huset så nu för ett år sedan tog jag de andra två…puh! Det blev superfint och jag är jättenöjd. Barnen med som fått ett eget lekrum! Jag har gjort ett val för många år sedan och det är att försöka hålla på mitt hem så mycket det bara går. Jag tycker att det är ganska skönt för mig och barnen att ha vårt hem så privat det bara går. Hoppas att du kan förstå det. Men jag funderar på att bygga ett litet dressingroom i Spanien, det kanske jag visar upp…

——————————————————————————————————————————————————————-

Hej och tack för en jättehärlig blogg!
Skulle inte du kunna lägga upp ett exempel på hur en vecka ser ut för dig med träning? Hur många gånger i veckan du tränar, hur du varierar dig, hur du håller motivationen uppe osv.. :)

Kramar!

Svar: Om du vill följa min hemmaträning har jag lagt ut den här på bloggen, den kan du ju följa…men det är väldigt olika. För en tid sedan tog jag mig till ett gym första gången i mitt liv(va en ny väääärld för mig) Nu kör jag 1-2 ggr i veckan på gym och sedan kör jag hemmaträning själv när det passar och jag har tid och ork. Men jag gör armhävningar och sittups varje kväll innan jag lägger mig.

Kram!!

—————————————————————————————————————————————————————

Hej Charlotte! Har en fråga angående din espressomaskin, vad är det för märke på den och brukar du göra latte i den? Funderar själv på att köpa en maskin och vill ha lite tips. Tack på förhand! Stor kram Birgitta.

Ps.Vore kul om du kunde visa bild på din espressomaskin.

Svar: Den jag har här hemma är från Gaggenau och är inbyggd..

Så här ser den ut...Är väldigt nöjd med den. Sen har jag en nespresso bryggare med skummare i Spanien som är fantastisk och som inte kostar hälften..kan rekommendera den! Finns bild i tidigare inlägg från Spanien.

——————————————————————————————————————————

Hej Charlotte!Jag läser din blogg och blir väldigt inspererad av dig!!!Jag undrar villka dina favorit parfymer är just nu!!! Hej DÅ

Svar: Jag har flera favoriter, just nu alternerar jag mellan de här..


Tycker det är skönt att variera sig lite och inte köra på samma varje dag.


——————————————————————————————————————————–


Hej fina Charlotte! Jag har en fråga. Från var hämtar du din inspiration och din till synes oändliga postiva energi och ork? Jag förstår inte hur du gör för att hinna med allt och alla i din närhet. KRAM

Svar: Tack snälla du! Jag har alltid gillat att ha många bollar i luften, faktum är att jag väljer det själv. Har jag inget att göra så hittar jag något att göra ändå. Just nu får jag väldigt mycket kraft och energi av att träna och känna mig hälsosam. Det gör mycket för orken, dessutom somnar jag som en stock när jag väl lägger mig…Jag tror oxå det handlar om att leva i Nuet och att vara en livsnjutare, jag gillar mitt liv, är inte förtjust i att klaga utan försöker alltid se det positiva i allt som sker. ( Jag vet att det är svårt, tro mig) Men att hålla huvudet högt, att jag är frisk och lyckligt lottad som har två fantastiska barn som jag älskar över allt annat. Det får mig att LE!

——————————————————————————————————————————

Hej Charlotte,
Du berättade en gång att du rakar dina ben i duschen. Använder du raklödder då? Har hört att det går bra både med och utan.

Svar: Det stämmer bra det. Jag tycker det är väldigt smidigt och skär mig aldrig. Tycker helt klart att jag får bäst resultat med raklödder, men det funkar ok även utan.

————————————————————————————————————————–

Hej Charlotte
vad trevligt att du kommer att svara på frågor ingen det var ju ett tag sedan, har några frågor jag har tänkt på.
1. Du som artist Charlotte känner du eller blir du någonsin nervös eller får scenskräck precis innan du ska ut på scen inför typ ett tv eller scen framträdande som nu i Berwaldhallen på premiär kvällen?

2. Vad var det som fick dig att bli artist, vet ju såklart att du älskar att sjunga, men vad är det som gör att man vill uppträda och stå på en scen och underhålla andra människor som i ditt fall med att sjunga?

3. En annan fråga på typ samma ämne, vad är skillnaden mellan att vara en artist och enbart en sångerska och vilket av dem är du?
4. Har ju hört och läst att Malena Ernman är mezzosopran men vad är du?
Hoppas du hinner svara på mina frågor, jag tackar dig på förhand.
Kram på dig / Jari

Svar:  1.Det händer definitivt att jag blir nervös. Det beror helt på vilken typ av jobb det är, vad som krävs rent sångtekniskt för mig. Om det är en ny låt, med en text som är klurig..osv. Jag tror det är bra att ha lite nerver för då blir jag mer fokuserad och lämnar inget åt slumpen. I början av min karriär hade jag som en ”grej” att skummläsa igenom texter så jag inte riktigt va hundra på dem, då var jag tvungen att vara tok-koncentrerad och sån´t tycker jag är kul. Det har jag vuxit ifrån och är precis tvärtemot idag! Vill kunna allt till punkt och pricka!

2. Att passionen för att sjunga är så pass stor så det inte räcker att göra det hemma…jag visste redan som väldigt liten( 4 år ungefär) vad jag ville bli. Var 6 när jag var med i min första Talangtävling( I Hovmantorps köpcentrum….)

3. Att vara Artist innebär att du även vill underhålla, att vilja dansa…ha en bredd som inte enbart en sångerska har.

4. Jag är också Mezzosopran.

Tjing!

—————————————————————————————————————————————————————–

Hej!
Undrar om du följer programmet ”Bonde söker fru”?
Eller om du har gjort det… Och skulle du kunna gifta dig med en bonde?

Svar: Nej, jag följer inte programmet alls…har bara sett snuttar vi enstaka tillfällen. Programformen tilltalar inte mig.

Kärlek handlar inte om vad man har valt att livnära sig på, jag tror att den rätte kan syssla med precis vad som helst. För mig handlar det om livsinställning och att tex  kunna skratta tillsammans.

——————————————————————————————————————————————————————-

 
TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gucci-fall-winter-2009/