Annons
AnnonsAnnons

Finbesök av Wahlgrenarna!


Efter föreställningen följde Pernilla, Benjamin, Bianca och lille Theo med oss hem och grillade. Både Angelo och Alessio var alldeles lyriska för det var så länge sedan vi bara träffades så barnen fick leka. Vi tyckte det blev smidigast att vara här eftersom Pernilla håller på att renovera sitt kök hemma, från en lantlig stil till en modernare. Är så nyfiken på hur det kommer bli, det låter i alla fall som en kanonschysst planläggning och även snyggt och fräscht.

Barnen hoppade i poolen så fort vi kom hem och Pernilla och jag började fixa käk. Vi grillade lax till oss och gjorde sallad, barnen ville ha hamburgare och korv..


Grillmästaren själv..


Barnen levde loppan på studsmattan!


Det blev lite blandat på grillen..


Pernilla o jag som snart ska hugga in på maten!

Vi satt och snackade till midnatt,så skönt att inte ha någon tid och passa utan bara kunna slappa. Riktig semesterlunk här, kan inte minnas när jag var så här ledig en sommar sist?!

Denna veckan är jag helt ledig, sen jobbar jag på i  nästa igen. Då ska jag bla åka till Finland för ett jobb.

Imorgon sätter  jag och barnen oss i bilen igen för att åka tillbaka till mormor och morfar. Jag vill passa på att åka dit medans jag är ledig för sedan brukar det bli så svårt att få till.
TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/hujedamej/