Annons
AnnonsAnnons

FINALEN !


Försöker igen! Publicerade den här för flera timmar sedan o såg först nu att all text hade försvunnit. Suck.

Igår var jag och jobbade på Göta Källare och min syster Kina hade anordnat en överraskningskväll för sin man som fyllt år i veckan. De kom till Göta Källare och där väntade ett helt gäng kompisar till honom. Jag kunde såklart inte låta bli att plocka upp Jeppe på scenen så han fick sjunga lite:) Extremt kul tyckte jag!! Efter det hade Kina köpt biljetter till Globen så vi åkte dit och det var en helt ny upplevelse att sitta i publiken. Har faktiskt aldrig sett finalen live inna. Bara varit med och tävlat eller gjort mellanaktsnr, eller varit programledare eller liknande. Fast vi hade i alla fall väldigt roligt!


DSC04366


DSC04399

Jeppe fick sjunga 9 to 5, han tyckte nog det va lite pinsamt, men klarade sig bra!

IMG_1205


IMG_1199

På alla stolar låg det en påse med ljusstavar i och en schlagertidning. Här bläddrar mamma i den och hittar ett uppslag på tidigare programledare. En bild på mig något större än vad jag är nu, Angelo var bara en mån när tävlingen drog igång och därför hade jag extremt stor mage, ben och Tuttar. Ja, allt va större på mig. kommer ni ihåg löpsedeln ”Charlottes bröst växte i direktsändning” Det blev sedan utnämnt till 2004 års dummaste löp och jag kan bara instämma:)

IMG_1207

Syrrans och mina pjuck!

IMG_1208

Det var extremt mycket folk i publiken och alla var väldigt roade av ljusstavarna i 3 olika färger. Det fanns såklart några nötter som tog fel färg till fel låt…

IMG_1209

IMG_1210


IMG_1214

Födelsedagsbarnet Jeppes glada bror dansade även han..

IMG_1218

Pappa dansade till Timotejs ”Kom”.

IMG_1223

Salem och Björn Gustafsson i bakgrunden på storbildsskärmarna.

IMG_1225

Jag och mamma var lika glada vi.

IMG_1232


Den klassiska frågan,

How Is My Site?

Loading ... Loading ...

TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kladdkaka/