Annons
AnnonsAnnons

Fest i byn


I dag har jag varit i Upplands Bro på eftermiddagen, de hade sin årliga fest i byn och en massa folk hade samlats på torget för att vara med i alla festligheter. Jag uppträdde och efter det signerade jag skivor. Efter det var jag med i nedräkningen när startskottet skulle gå för alla som skulle springa 2,2 km till den nya fotbollshallen som sen skulle invigas.


Publiken i Upplands Bro innan loppet ska starta.


Signerade cd-skivor efter mitt framträdande.

IMG_6357

Jag fick ett enormt fång med rosor på scenen, tusen tack snälla ni!

Nu ska jag åka vidare till Karlstad där jag ska göra mitt andra jobb för dagen, sedan bär det hem i natt igen. Mycket kuskande längs vägarna! I morgon är jag däremot helt ledig och ska ha en skön mysig hemma dag. Sussa sött!


TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/berns/