Annons
AnnonsAnnons

Fästningen i Varberg


Väl framme i Varberg åkte cyklarna fram igen och utanför hotellet där vi bodde så fanns den perfekta cykelplatsen för killarna, de snurrade runt, jag vet inte hur många varv men de tävlade och gjorde upp banor. Tänk vad roligt sådant är?!

Jag minns som liten när vi hade djur och vi red ut i skogen med matsäck packad på utflykt, så enormt mysigt. Vi byggde kojor i skogen och lekte. Vi trampade upp stigar i det midjelånga gräset…Den typen av lek tycker jag fortfarande är den bästa! När man inte behöver en massa attiraljer utan använder sig av det som finns till hands. Vi lekte V…kommer ni ihåg tv-serien V? Ha ha..sprang runt och jagade varandra och låtsades att vi åt råttor till lunch…

Vi lekte Bulleri burken oxå? Gjorde ni det? Ni vet, någon skulle räkna till 50 och alla andra skulle springa och gömma sig, sen skulle man inte bli upptäckt utan ta sig fram till bollen. Har för mig att det var något sådant i alla fall.

Efter lite sightseeing runt på gågatorna i Varberg med cyklarna så åkte vi bort och repade med Partypatrullen som kompade mig på gigget. Det var Santa Maria som hade en tillställning vid fästningen och det var folk från Danmark, Norge, Finland och Sverige på plats.


Killarna cyklar på torget utanför Varberg statshotell Asian Spa där vi bodde i natt.


Utsikten vid fästningen är underbar!

IMG_5726

IMG_5727

IMG_5746TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinnare-av-kan-jag-kan-du-boken/