Annons
AnnonsAnnons

Fast i biltvätten!


Skulle vara duktig idag och åkte för att tvätta bilen, va en grym kö och alla va smått stressade över att det tog sådan enorm tid. Efter 45 min  va det äntligen min tur! Körde in som vanligt och det va hur coolt som helst. Helt plötsligt märker jag att borstarna står o hackar runt mig, snurrar men flyttar sig inte…Vad gör man? JAG kommer ju ingenstans, knappast läge att kliva ur va? Satt snällt kvar säkert en kvart o väntade, började precis fundera på om jag skulle ringa in till bensinmacken el vad jag skulle göra när en snäll kille kom ut o stängde av den. Fniss..kände mig helt klart lite muppig! Fick backa ut o se de sura stackarna i kön för att sen köra in o börja om programmet..fniss! Hann i alla fall ta ett par kort inne från bilen, va typ det roligaste som hände..


Den blev ordentligt ren i alla fall...

Den blev ordentligt ren i alla fall..

Jodå, här sitter jag o väntar..

Tjing tjong!!

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/veckans-vinnare-guerlain-parisjean-paul-gaultier-tavlingen/