Annons
Annons



Annons

Eurovision skulptur- Heavenly Charlotte!


När jag vann Eurovision contest -99 i Jerusalem fick jag en silver statyett formad som en mun med ben på scenen… 🙂 Helt klar lite speciell, tung som om den var gjort av bly. Det och äran åkte med mig hem.

När jag kom hem till Hovmantorp (samhället jag är född i som ligger mitt i glasriket i Småland) första gången efter segern så hade jag ett hysteriskt schema. Jag minns att jag landade med helikopter på Köplustens parkering och några timmar senare lyfte vi och drog vidare till nästa plats.

Men under tiden jag var där fick jag ett underbart mottagande, kan ju inte direkt säga att jag fick det när jag kom hem till storstaden efter vinsten… 🙂

Jag fick denna underbara skapelse som ritats av Anna Örberg och som hon kallar ”Heavenly Charlotte”. Det var på en mottagning på scenen där hela samhället hade samlats för att fira, åtminstone kändes det så. Helt enorm upplevelse och något som jag aldrig kommer glömma att bygden gjorde för mig. Enormt generöst gjort! Den är såklart blåst i Glasriket och nu står den hemma i fönstret hos mig.

För ett tag sedan fick mamma ritningen och hängde upp den på sitt kontor, jag såg den första gången i somras. Det ska föreställa mig…

Ritningen som hänger på mammas kontor.

Mitt handblåsta orginal som står hemma i mitt fönster.

Som det såg ut på scenen efter att jag sjungit segrarlåten i Jerusalem.

Vad tycker ni? Om ni gillar Heavenly Charlotte som skulptur och gest, tryck på gilla knappen!

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTE



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gelish/