Annons
AnnonsAnnons

Ett hjärta av Silver?


För någon vecka sedan fick jag det här mailet av Bille som bad om hjälp. Som förälder är jag enormt känslig för sådant här, tror säkert alla ni där ute känner igen er. Min största skräck här i livet är att barnen ska drabbas av någon sjukdom. Något som jag inte kan skydda dem mot, något som tar dem ifrån mig och som gör att jag känner mig maktlös och liten. Som förälder vill man självklart alltid finnas där för sina barn, man vill kunna lösa alla deras problem och se till att de alltid, alltid mår bra. Tänk när man är oförmögen att göra något och man inser att det bara går åt ett håll….

Hemska tanke. Jag tänker på Billys brev och kan föreställa mig vilket helvete hon måste gått igenom. Självklart vill jag göra allt jag kan för att sprida det här och försöka få fler att hjälpa till och göra skillnad. Här kommer en del av Billys brev:

Du behöver inte ha ett hjärta av guld för att hjälpa barn
..det räcker med ett av silver.

Hej Charlotte

Jag mailar dig med anledning av mitt engangemang i Barncancerfonden. Jag har en dotter som heter Linn och hon fick diagnosen Neuroblastom när hon var knappt 1,5 år och fick då 20% att överleva, detta var 1996. Linn klarade första insjuknandet bra och blev till och med friskförklarad 2002, men strax efter det fick hon sitt första återfall.

Linn förde en tuff kamp mot sjukdomen fram till den 11 juni 2006, då hon somnade in. Linn blev 11 år och 8 månader och har lämnat ett stort hål i mitt hjärta. Trots att Linn var sjuk under så många år var hon full av livsglädje och var oftast positiv. Året efter Linn hade gått bort började jag att arbeta på Barncancerfonden, egentligen av den enkla anledningen att jag vill göra skillnad, jag vill medverka till att drabbade barn får det bättre!

Vi har tillsammans med Ronald Mc Donald Barnfond och designers från by leïa tagit fram en kollektion silversmycken, kallad ”Silverhjärtat™”, för att samla in pengar till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald hus www.hus5.se <http://www.hus5.se> <file://www.hus5.se <http://www.hus5.se> >

Genom att stödja kampanjen hjälper du fler barn att få möjlighet att bo i en hemlik och trygg miljö med hela sin familj under sin sjukdomstid, vilket är det viktigaste för ett sjuk barn. Att få vara nära sin kära.

Vi hoppas av hela vårt hjärta att du vill hjälpa oss!

Bästa hälsningar
Billy

Klicka på bilden för att komma till "Silverhjärtat"-kampanjen. Och beställning av smycken.

Som ett Tack för att jag hjälper till att sprida det här så får jag ett smycke ur ”Silverhjärtat”-kollektionen.. Det kommer jag att lotta ut här på bloggen. Jag har själv beställt ett smycke som jag vill betala för, för att jag vill oxå hjälpa till. Hoppas ni alla känner som jag. Tänk om det var era barn som var drabbade….om vi hjälps åt, så gör vi skillnad tillsammans.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/massage-med-alovera/