Annons
AnnonsAnnons

Ett år till har gått…


Nu har jag kommit hem från N Y, har haft några hektiska dagar men otroligt inspirerande. Jag älskar verkligen staden och längtar redan tillbaka… Jag åkte direkt hem och hämtade barnen på skolan och sedan åkte vi till kontoret där jag blev firad! Jag fyller nämligen år idag, tusen tack för alla gratulationer här på bloggen!!! Jag fick en massa tårta, presenter och blombud från olika håll och det var riktigt mysigt. Hann knappt hem förrän det var dax att åka igen, nu sitter jag på mitt hotellrum i Halmstad, barnen sover  på rummet( inte själva, utan men barnvakt) och jag ska snart gå ner och sjunga på Hotell Mårtensson…lagom jet-lagad!  Ha en skön fredagskväll!!

TAGGAR
35 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/dag-3/