Annons
AnnonsAnnons

En vanlig dag..


Nu sitter jag på kontoret och har ett helt berg med saker att fixa med. Har signerat en massa skivor som ska skickas ut och ska snart börja skriva mina texter för tidningen Chic som jag har inlämning på idag. Snart ska jag bege mig mot stan, syrrans lille kille Viggo fyller 2 år på fredag och det ska förstås firas ordentligt. Jag funderar på att köpa något som låter riktigt mycket:) Ni vet sådant som man aldrig får av sina egna föräldrar. Typ trumset, eller en el gitarr? Alltså i plast för barn…han lånar ofta det av mina barn när han är hemma hos oss och tycker det är hur kul som helst.Dagens outfit Kofta/stickad cap från Marc Jacobs, Pussycat Dolls linne ( Köpt i Las Vegas) Kjol Zara.

Fick en rolig film inbjudan idag som jag måste gå och se med barnen. Jag är sämst på att ta mig tid till sådant här, glömmer att osa och sedan är det för sent. Lika bra att göra det på en gång. Har ni hört talas om Draktränaren? Samma skapare om till Shrek och Madagaskar.


IMG_1076TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/redken-tavling/