Annons
AnnonsAnnons

En vanlig dag hos oss..


Idag har vi legat vid poolen mest hela dagen, sedan masade vi oss över Plazan för en pizza. Det går inte så fort här vilket är såå skönt, vi tar dagen som de kommer och softar mest hela tiden. Idag har jag dock börjar plugga lite inför Sommarens Diggiloo..vi lämnar Spanien på fredag och på söndag börjar mitt arbete och mina repetitioner i Ronneby.

En latte vid poolen..

Alessio ...

Redo för solen...

Bikini från H&M.

Emellan mina insatser med alla Digggiloo låtar lyssnar jag på Sade...inte Eric dock.

Alessio har fått en elefant ifrån Zara Home.

Hoppa studsmatta i rep är en hit.

Dagens middagsval på Plazan.

Pizza mozzarella.

Ett glas rose´till maten.

Avsluta dagen med att blogga i nya vilosängen på terassen.

TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/el-meson-de-la-costa/