Annons
AnnonsAnnons

En sväng på stan..


Idag drog jag in till stan och shoppade lite, jag behövde nya jeans och barnen vinterstövlar och lite annat smått och gott. Jag hittade en polispyjamas till Alessio på HM och visste direkt att det skulle bli en hit. Han är tokig i polissbilar och brandbilar. Jag hittade oxå jättefina stövlar till killarna ifrån sorel. Kolla in deras sortiment på www.sorel.se

Långkalsonger och tjocka myströjor och annat som barnen behöver nu när det börjar bli kallt!!


Jeans ifrån ACNE modellerna heter Kex nightster, Kex soft raw, kex thunder + 2 par brallor ifrån Zara.
-50 tals hatt och kappa från French Connections höstkollektion.

I eftermiddags åkte vi ner till affären för att handla mat, men när bilen var full med matkassar valde vi att gå till sushi restaurangen och köpa med oss det hem till middag. Vi är tokiga i sushi alla tre och ibland är det skönt att slippa laga mat.


Alessio plåtar mig som precis inhandlat sushi. Alessio överlycklig över sin nya polispyjamas från H&M och sina coola sorel stövlar.

Ikväll har jag suttit och klippt och klistrat inbjudningar till Alessios kalas som han ska ha om några veckor. Han fyller 5 år och ser såå mycket fram emot hans stora dag. Han pratar om det nästan varje dag, om alla han ska bjuda och alla han INTE ska bjuda( den som inte varit snäll under dagen:) Han fyller år den 17 okt och den 16:e sjunger jag på Viking båten så det blir till att vakna till Havs och fira födelsedag för honom. Han tycker det är superlyxigt! Barnen har länge velat följa med mig och nu passade det bra. Mormor och morfar, syrran med familj åker oxå med så det blir säkert toppenkul!Klipp & Klistra stund.

TAGGAR
21 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/min-passion/