Annons
AnnonsAnnons

En ledig helg!


Jag har haft en ledig skön helg.  Fredagen började med ett givande möte och eftersom barnen var lediga från skolan så fick de haka på hela dagen. Vi åkte och dansade zumba, barnen tyckte det var kul och även mina vänner som jag släpade med mig. Därefter åkte vi till Foam istan och hade ytterligare ett möte…Sen var det kalasdax hos Wahlgrens! Benjamin fyllde år i onsdags, 14 år….minns när jag bytte blöja på honom?! Vad hände…jo, jag har blivit äldre och såklart även han 😉

Jag och barnen sov över hemma hos Pernilla i fredags efter kalaset och sedan blev det en heldag tillsammans på lördagen, fika/lunch ute på Lidigö, hockey på Hovet..som tyvärr slutade med 4-1 till Modo…Djurgården fick storstryk med andra ord. Syrran med barn mötte upp oss och alla fem killarna lekte som galningar  medan vi fikade. Efter hockyn slutade vi dagen på Hard Rock Cafe´…..en sallad med lax för mig, medan barnen körde på korv och pommes. Tack för en mysig dag Perniiieee!!

Idag har Angelo gjort sitt pre-run inför nästa söndag då han ska springa Lidingö-loppet. Nicola o Alessio tittade på medan jag o Angelo gav sig iväg Det var en del av Angelos fotbollslag som skulle springa och det behövdes en förälder som följde med och lotsade barnen i skogen. Jag tog tillfället i akt och passade på att få lite motion..

Mattias och jag i ett intressant möte..

Tonfisk och sallad....

Benjamin skårar tårtan på sitt 14 års kalas..

Fika en stund i solen är aldrig fel...

Kina o Pernilla.

På väg mot bilarna och hockeyn på Hovet.

Angelo o jag på väg in i mål...

Wieeee!!!

Vi pustar ut i gräset...

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/harvisning-del-2/