Annons
AnnonsAnnons

En dag på hotellet


Igår hängde vi mest på hotellet på dagen, här finns allt så det finns ingen anledning att ge sig iväg. Riktigt skönt och avkopplande. Jag värdesätter verkligen schyssta hotell, det är en viktig del för mig av semestern, jag tillbringar så mycket tid där just för tt jag har barn och vill ha det rent och snyggt omkring mig. Ni som inte varit här än, jag kan varmt rekommendera det om ni gillar det där lilla extra, det är som sagt andra gången jag åker hit och jag kan lätt tänka mig att åka hit igen vilket är ett gott betyg.

Alessio är som en fisk i vattnet..

Kina njuter..

Dax för lunch.

Mozzarella Caprese.

Syrran är oxå hungrig.

Patrik i coola brillor.

Hotellet är fantastiskt vackert!

Grabbarna Grus..

Lopesan har egna snygga påsar, perfekt till stranden.

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/mystofflor/