Annons
AnnonsAnnons

En dag i värmen!


Här är såå varmt, helt makalöst. Riktigt skönt och jag älskar det! Jag vaknade reda 7 imorse och var utvilad, gick ner till Starbucks o köpte frukost och sedan var det poolen o solen som gällde. Jag solade framsidan i flera timmar och inser nu ikväll att jag borde vänt på steken…jag är illröd!! Får göra det imorgon helt enkelt!

Imorg bloggar jag om Celine Dion konserten…och sedan ska jag träffa Dea!!

ll

På mitt rum..

Vi var nästan själva vid poolen när vi kom..lungt och tyst, men inte så länge..

Poolområdet på MGM Grand som vi bor på.

Frukost bestående av yoghurt, frukt och juice.

Medan jag solade läste jag senanste nr av Topphälsa.

Visst ser det inbjudande ut;)

Några timmar i solen var helt ljuvligt..

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lasa-den/