Annons
AnnonsAnnons

Elevkonsert i Skövde


Onsdag kväll åkte jag till Skövde, de hade sin årliga elevkonsert där och jag sjöng några låtar tillsammans med dem. Det var riktigt inspirerande att få träffa en massa unga begåvade människor som brinner för musiken. För en 18 år sedan stod jag precis på samma sätt som de, jag pluggade musik på Musiklinjen i Växjö och jag drömde om att kunna leva på heltid på min musik. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har ett jobb som jag trivs med så bra och som får möjligheten att undehålla andra människor med min musik.


Blåssektionen.


Jag och Elisa Lindström gör Ain´t no mountain high enough tillsammans. Otroligt duktig, mångsidig tjej som ska sjunger i ett dansband och ska försöka sig på att lira på heltid nu efter att hon tagit studenten. Lycka till med "Elisas" och hoppas ni kommer med i dansbandskampen!!!    s


Jag och Leif som höll i kvällen och son dessutom var lärare på skolan. Tack, du hade gjort ett fantastiskt arbete!

Jag hade namnsdag (12 maj) Charlotta, Lotta..så nära man kan komma i alla fall, de var så gulliga och sjöng för mig på scenen och hade med en påse med nachochips!! Roligt och väldigt omtänksamt att uppmärksamma det.

Tusen tack för en trevlig kväll tillsammans med er! Hoppas vi syns i musiklivet framöver!
TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lucy/