Annons
AnnonsAnnons

Du kan sjunga gospel!


I kväll hade Gabriel terminsavslutning i Filadelfiakyrkan i Stockholm och det var som sagt 2100 besökare i kyrkan + de 900 medlemmarna i kören. Ni kan ju ana att vi hördes. Det var riktigt mäktigt…inte varje dag man har möjligheten till en sådan stor kör.


Varenda centimeter av kyrkan var utnyttjad!

DSC01238

DSC01265

DSC01266

DSC01320

DSC01331

DSC01257


Min fina  vän, jag tycker så mycket om dig. Tack för att jag fick komma ikväll!Min fina vän, jag tycker så mycket om dig. Tack för att jag fick komma ikväll!

Nu ska jag sova några timmar innan det är dax att sätta oss i bilen och styra söderut, mot Småland.


Sussa sött!!TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/infor-kvallen/