Annons
AnnonsAnnons

Dax att komma igång igen:)


Nu är det dax att komma igång igen efter all julledighet och jag känner mig mer taggad än någonsin. Så skön känsla när den infinner sig! Jag tränar fortfarande mycket hemma men har bestämt mig för att träna även på gym och då vill jag vara någonstans så nära som möjligt för att det inte ska bli så omständigt för mig. Det ska inte finnas möjlighet att säga …Nej, jag hinner inte idag..allt för att det ska var så lätt som möjligt att komma iväg. Har hittat ett nytt gym som är så fräscht och det är väldigt lite folk som tränar där  de tider som jag vill träna, vilket passar mig perfekt. Så här såg det ut idag..

Omklädningsrummet.

Redo att sätta igång..

Fria vikter!

Favorit pjucken på!

Puh, det var ett tag sedan...

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/platningsdag-5/