Annons
AnnonsAnnons

Danska melodi grand prix!


För några månader sedan eller kanske ett halvår fick jag en fantastisk låt skickad till mig av Sethson & G:son. Genom åren har jag jobbat med dem båda flera gånger och sjungit in deras låtar. Jag älskade den här låten, men hade inget album på gång och därför låg det inte riktigt rätt i fas för mig så jag var tyvärr tvungen att tacka nej…segt när man gillar en låt så mycket.

Vad har hänt nu då? De fick med låten i Danska Grand Prix och den VANN!!!!! GRATTIS!!!!

In a moment like this… har ni hört den? I slutet ser man ett snabbt klipp på Sethson och G.son…

Man vet aldrig hur det går i den här tävlingen,men utan att ha hört ett enda bidrag tror jag den har stor chans att sopa hem allt! Visst är den grym!

TAGGAR
29 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinnare-av-spikmattor-fran-dromhuset/