Annons
AnnonsAnnons

Dag i studion!


ldag har vi plåtat hela dagen och vi har varit rätt flitiga faktiskt, fick en hel del gjort. Bland annat nya byline bilder till tidningen Chic som jag skriver för i varje nr. Mattias fanns så klart på plats och trollade med hår och make. Kina hade fixat fram en massa snygga kläder åt mig och Carlos stod bakom kameran. Angelo som fortfarande har enormt ont i ryggen efter att ha tagit ryggmärgsprov kunde inte gå till skolan idag heller, han hade inte feber i dag i alla fall, men som sagt smärtan när Iprenen går ur kroppen på han är inte att leka med. Jag tycker så synd om honom, vill bara att det ska gå över! Öken att bli så här dålig i början av skolstarten, men det går ju inte att påverka.. Han ville i alla fall väldigt gärna följa med till moster Kinas studio, han har aldrig varit där förut. Han tog lite bilder men låg mest och vilade i soffan.


Skor & Klänningar inför dagens plåtningar.


Lite snyggt krafs att förgylla tillvaron med:)


Dagens lunch består av sushi.


Kina och jag kollar in några av bilderna som vi gjort på datorn.


Vilopaus..


DEt är duktiga Carlos som har plåtat hela dagen.

Sen var det bara hem och till möte på skolan där jag hamnade bakom protokollblocket.  Det är de tvära kasten här i livet som gör allt så underbart, eller hur? Nu ligger barnen och sover hemma och barnflickan är där med dem, jag är i Alvik i Stockholm och ska snart gå på och gigga. Ja, en otroligt intensiv dag och min förkylning som har börjat sätta sig på stämbanden känns bedrövlig. Snart ska jag hemma och sova!!!! Imorgon är jag ledig och ska ligga och titta på tv i soffan med min son.TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/voila%c2%b4/