Annons
AnnonsAnnons

Dag i Malmö


Igår flög jag ner till Malmö för att göra ett jobb för Nordea Tour tillsammans med Magnus Carlsson. Jag hade ett inbokat möte i stan innan och det var minst sagt intressant..puh! Så svårt med beslut som handlar om sin egen framtid. Men det var ett väldigt intressant erbjudande som jag överväger just nu. Lång framförhållning så det är inget som är aktuellt imorgon men besluten måste ändå tas ganska omgående. Låter er veta mer när det börjar ta form.

ll

Förrätt bestående av sparris och ruccula.

Hann med en plåtning innan det var dax för gig.

Halsband från Dyrberg/Kern.

PGA of Sweden of National Hotell och golfklubb.

Nordea Tour.

Magnus Carlsson o Jag alternerade på scen och gjorde även tre duetter tillsammans.

Magnus körade i kulissen..

Vi gick av scenen kl 22 och en bil stod redo att ta oss till centralstationen där tåget avgick 22:38…vi drog färdigpackade i scenkläderna, kände mig lite felplacerad där jag trippade runt på centralen vid halv 11 på kvällen med det här halsbandet? Ja, ja..det viktigaste var att hinna med tåget, på det viset hann jag hem o käka en mysig frukost med barnen innan de skulle gå till skolan och förskolan.

Finn ett fel??  …..Typ jag!

Sen tog vi nattåget hem till stan- Dax att dra??

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/dyrbergkern-2/