Annons
AnnonsAnnons

Cykel i present


Angelo fyller 7 år på lördag och vill så gärna ha en cykel här i Spanien, Alessio fick sin i oktober då han fyllde 5 men jag tyckte att Angelo kunde få längta lite och önska sig en när han oxå fyllde och det blev ännu roligare för honom nu när han fick den här. Han fick själv vara med och välja ut den han ville ha, så det blev en BMX cykel och en ny cykelhjälm. Så stolt!! Det är faktiskt toppen att de har cyklar här för då kan de cykla med mig när jag är ute och joggar på mornarna.

Han fick den ett par dagar tidigare för att han ska hinna njuta av den lite innan vi åker hem till Sveldala…hua, vill inte riktigt!! Men nu har jag bokat hemresa i alla fall, det hade jag inte ens gjort innan. Angelo börjar skolan den 10:e och jag tycker att han bör vara hemma då, sedan har vi ett inbokat läkarbesök som jag inte ville missa.

Nu njuter jag som en galning av att sitta ute i solen och käka frukost i shorts och bikiniöverdel!!! Det känns helknäppt med snöskottning och jag är faktiskt inte riktigt beredd på det än, men det är väl bara att gilla läget?

Killarna hittade ett perfekt ställa att cykla på, nära plazan.

Skulle vilja ha ett par palmer hemma i trädgården. Marko har det, kanske skulle ta med mig ett par hem på flyget:)

Nya BMX cykel, som Angelo fick ett par dagar innan sin födelsedag.

Killarna fick en t-shirt var och jag beställde en kaffe som jag njöt av medan de cruisade runt banan i vanlig ordning.

Här ser det likadant ut som vanligt..

Idag, gokart morsa!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/de-heliga-kungarna/