Annons
AnnonsAnnons

Christian Louboutin & Piper-Heidsieck!


Vilket samarbete!!! Tror ni jag blev glad när jag fick det här skickat till mig igår?

Piper-Heidsieck_Christian Louboutin by Peter Lippmann

Piper-Heidsieck inleder ett exklusivt samarbete med skodesignern Christian Louboutin.  Champagnetillverkaren Piper-Heidsieck lanserar en specialbuteljering. Den har tagits fram tillsammans med Christian Louboutin som är berömd för sina vackra och nyskapande skor. Buteljeringen har fått namnat Le Rituel och glaset har fått formen av en sko med skyhög stilettklack.De är handblåsta och har Louboutins klassiska kännetecken, den röda sulan och en 14 cm stilettklack!

Marilyn Monroe älskade champagne och ett av de mest berömda citaten står hon för:

”-Det enda jag behöver när jag ska gå och lägga mig är några droppar Chanel N°5 bakom öronen och ett glas champagne från Piper-Heidsieck  för att vakna upp.”

IMG_0062

IMG_0066

IMG_0063

Buteljeringen  Le Ritual finns att köpa ibland annat London, Paris och Amsterdam.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/dyrbergkern/