Annons
Annons



Annons

Chic festen igår!


Igårkväll var det Chicfest och jag och Johan Pråmell skulle dela ut pris till årets Chicaste Karriärista. Vilken helkväll vi fick! Puh! Dagen idag har gått långsamt för mig om man säger så…Pernilla som sov hos mig i natt skulle upp och plåta med min syster idag så hon kan inte haft det helt lätt 😉 Syrran var smart och åkte hem vid 10 igår kväll medan Pernilla och jag kom hem 4….Men det var underbart kul och sådana kvällar som innehåller utgång tillhör inte min vardag. Så det var det värt!

Så kul att träffa Johan som jag knappt sett mer än på tv sedan vi gjorde Talang tillsammans förra året.

Charlotta och co hade gjort ett hästjobb med Chic festen som vanligt och det var fantastiskt fint gjort! Guldstjärna till er! Tror ni jag kom ihåg att ta med kamera??? Suck. Hade i alla fall mobilen med mig, så här kommer lite bilder.

Två snygga vänner, Johan och Pernilla. Tack för en helkul kväll...

Underbar sushi!

Min fina syster Kina.

Underbar meny, skulle kunna äta här varje dag! Klänning från Malina, skärp Gucci.

Jag, Johan och Pernilla.

Detta pris delade Johan och jag ut!

Priset gick till Isabel Adrian.

Vi har intagit våra platser och väntar på att prisutdelningen ska dra igång.

Duktiga chefsredaktören Charlotte Flinkenberg höll i trådarna. Ni kan läsa allt om hennes förberedelser på henne Blogg.

Detta priset fick jag 2009.

När jag mottog priset såg det ut så här...festen har "vuxit" lite kan man säga.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTE



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tips/