Annons
AnnonsAnnons

Check it out!


När jag fyllde år för ett par veckor sedan fick jag de här fina post it lapparna och anteckningsblocket skickat till mig! De kommer ifrån ett företag som heter vista print och de hade valt att ha mitt bokomslag på dem, en variant där det var en klar bild och en som var lite mer softad. Faktiskt nästan att föredra då det är lättare att skriva på dem. Är ni i behov att  sådant material så kolla in deras sida, jag har jämfört deras priser med andra och inser att de ligger väldigt bra till och just därför använder även mitt Management dem till att tex trycka visitkort . Ett tips! De trycker även julkort eller Halloween inbjudningar….Klicka på bilden för att komma till vistaprint..

Post-it lappar och anteckningsblock.

550_perrelliTAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/boken-om-okej/