Annons
AnnonsAnnons

Cats-Premiär!


Ikväll gick jag och grabbarna från kontoret på Cats-premiären! Jag säger bara boka biljetter NU. Den var verkligen bra på alla sätt och vis. Akrobaterna va helt enorma, jag satt med hakan ner till knäna och bara gapade. Så skickliga så det känns overkligt! Den kändes välarbetad och jag njöt i fulla drag. Jag har sett den med min mamma i London för många herrans år sedan och tyckte då att den var seg, tråkig och jag höll nästan på att somna. Det hände definitivt inte ikväll kan jag säga, det gick i ett rasade tempo och dansarna gjorde så snygga ensemblenummer så jag satt och önskade att det inte skulle ta slut.

DSC09180


Spetsklänning ifrån ASOS, underklänning Victoria Secret, stövlar Scorett.

Jag frågade min son Angelo innan jag gick ikväll, -Kan jag se ut så här?

Han svarar:  Eeeh..(tar sig för pannan)-Mamma, stövlarna är alldeles för långa!Cats får +++++ Plus av mig!!!

Andrew Lloyd Webbers musik är fantastisk och Malena Tuvung gör en underbar version av Memory.

Hans Berndtsson stod för Regi och Gunilla Olsson Karlsson Koreograf, jag jobbade med dem båda under uppsättningen av ”Skönheten & Odjuret”. De har verkligen lyckats med det här och jag kan bara säga grattis.

Fred Johansson som spelade Odjuret var oxå med och gjorde rollen som Profetikus och Karolina Krigman som spelade dammvippan gör nu rollen som Bombalurina.  Ni var grymma!

Min käre Niklas Andersson spelar Munkustrap, det är alltid en fröjd att lyssna på honom. Jag känner mig lugn, trygg och vet att det ALLTID låter bra! En eloge, du var strålande!! -SMACK-


Fullsatt Cirkus i Stockholm.

DSC09195

Rennie Mirror som Rum Tum Tugger och Niklas Andersson som Munkustrap.Ann-Louise Hansson spelar Jennyannydots.

DSC09200

Jag har haft en toppenkväll. Imorgon har jag ett nytt träningspass att se fram emot, sedan ett rep under dagen och på kvällen ska jag ha kräftskiva … Sussa sött alla därute!


TAGGAR
54 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/boxning/