Annons
AnnonsAnnons

Cafe´Opera 30 år!!


I går firade Cafe Opera 30 år och det var stor gala tillställning där. Jag träffade upp Gabriel och käkade middag på Berns först, såå grymt gott, kan jag varmt rekommendera.  Gabriel hade med sig presenter till mig för vi har inte träffats sen jag fyllde år, så gulligt!  Visar en annan dag..

Sen spatserade vi bort till Cafet och det var en massa roliga människor där. Vi satt och bubblade med Bröderna Rongedal en stund och det var så där enormt lyxig känsla på hela Cafet som gick i guldtoner. Framför allt så gillade jag att det var en stråkkvartett som satt och spelade när vi kom dit, lungt, snyggt och det gick att prata…(inget dunka. dunka!! Ja, jag vet att det är ett tecken på att man börjar bli gammal) Jag har så mycket musik runt omkring mig jämnt så jag tycker det är skönt när inte volymen är för hög, det förtar så mycket av stämningen för mig. Jag blir enormt hes när jag är ute på sådana här tillställningar om det är för hög volym, man anstränger rösten på fel sätt och jag känner av det ett par dagar efteråt.

Nu var det ok för mig eftersom jag är ledig i helgen, men det skulle vara helt omöjligt för mig att vistas i sådan här miljö tex mitt i en julkonsert turne!

Någon halvtimma innan midnatt gick Nya Ace.Of.Base på och körde några låtar  och efter det så åkte vi faktiskt hem..


Cafe Opera by NIght! Uppklädd till tänderna.... Min date för kvällen- Gabriel Forss. Bild lånad av Expressen. §q1 Vi fick en väldigt trevlig kväll. Jag, Pernill & Jenniffer.
Duktiga dansare som hoppade mellan en massa olika stilar och genrer.
Buffe´n var fantastisk.


TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/bygga-bokhylla-pa-dagens-agenda/