Annons
AnnonsAnnons

Bygga Bokhylla på dagens agenda!


Idag har jag och mina fina arbetskamrater(oj, vad vuxet det lät:) byggt ihop bokhyllan som jag beställde ifrån Ikea. Wiie så kul! Den kom redan igår men idag satte vi ihop den. Jag tycker det blev såå mycket snyggare. Fint och nu slipper man se all skit som vi har samlat på oss, en del saker måste man ju ha men det blir en hel del skräp oxå. Hade även beställt belysning i form av 5 små lampor som skulle hänga ner över bokhyllan, fast när det kom så saknades alla sladdar. Varför är det alltid så? Såklart mitt eget fel eftersom jag missade att beställa ett sådant paket, men man tror ju liksom att sladdar ingår…ggrrr! Kan de inte bara skriva det tydligt. Ja, ja. Tycker förövrigt Ikea är så j-kla bra så det gör inget. Snygga möbler till fantastiska priser! Håll med om att det blev snyggare….

Gamla bokhyllan....suck.. Bokis har hjälp till att skruva..


Kimpa fick oxå hjälpa till..


5 sektioner bokhylla...något mer stilrent va?

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/nytt-tak/