Annons
AnnonsAnnons

Bullerbyn..


I eftermiddag åkte jag och barnen hem till min kompis Ullis som har ett lantställe lite utanför stan. Så mysigt att komma dit, hon har byggt stället själv?! Inte ila pinkat va? En supersöt faluröd stuga med vita knutar. Snickrat eget tralldäck, förråd m.m. man blir så impad. Hon hade svarta vinbärsbuskar och en massa rabarber i trädgården och jag inser att jag bara måste börja plantera hemma…åh, vad roligt det är. Tänk att kunna få göra lite svarta vinbärs saft och egen gele´.  Det var riktig bullerby-känsla på området med barn som sprang in till varandra hela tiden. Angelo hittade ett gäng nya kompisar som han var snabb att bjuda hem, fniss..Underbart med barn!


Jag sitter och softar i solen.

DSC08495


Alessio har satt sitt favorithänglås i sina Ralph Lauren shorts och tappat nycklarna....gggrrrr! Blir till och sprätta upp hällan och ta bort det!


Svensk sommar! Solregn på en och samma gång!

Vi fick en mysig kväll. Nu är vi hemma igen och barnen har somnat…jag borde träna en stund. Har tid på gymmet på fredag med PT och det känns just nu läskigt nära i tiden! Dax att ta tag i träningen igen.
TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/talta-pa-tomten/