Annons
AnnonsAnnons

Budgetköp


I går hade jag en snabb möte inne i stan och då passade jag på att springa in på H&M och budgetshoppa lite, hittade en hel del som jag tyckte va fint. Fastnade speciellt för en hel del i puderrosa och ljust grönt…kanske för att det får mig att tänka på vårenDet fanns så mycket fina saker i knallgult, orange men det känns som att det får vänta ett par månader till för min privat garderob.

Ska snart visa er en massa schyssta kläder som jag ska ha på Talang..min syrra hjälper mig med det och det kommer bli superfint!! Förövrigt är jag inte alls avundsjuk på henne just nu som befinner sig på sydligare breddgrader och står på stranden hela dagarna och gör modejobb….hmmm. Lucky you Sis!

Puderrosa -80 tals shorts, hårband och klämmor.

Randig mörkblå/beige stickad klänning, en kort stickad tröja i rosa/beige och en söt plisserad kjol med fjärilar och blommor.

Lösa t-shirts i mörk blått, ljus grön, ljus grön inne med söta detaljer..+ en beige tröja med en ekorre på med lurvig svans. DEN blev barnens favorit och de förstod inte varför inte jag hade köpt sådana till dem?

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/g12/