Annons
AnnonsAnnons

Boxning!


Nu har jag hittat min grej! Boxning! Skit, vad roligt det är..har visat er bilder förut från min träning där jag även testat på det. Man inser inte hur jobbigt det är innan man testat. Jag skojjar inte, jag har mådde mått illa och varit vimmelkantig, men vad det biter på?! Trodde definitivt ALDRIG jag skulle falla för det och tycka det va så roligt, men det är både extremt tungt, skönt och dessutom kan det vara bra att få avreagera sig ibland. Jag försöker köra med PT två gånger i veckan nu och känner att jag börjar sakta men säkert bli både piggare och starkare (både fysiskt och mentalt).

I Söndags bestämde jag mig för att åka och köpa en egen säck och handskar, så jag kan köra hemma när jag gör mina egna program. Har tidigare lagt upp mitt träningsprogram här på bloggen för er som vill  kolla in det närmare.

Nu ska jag bara få hjälp att hänga upp ”klumpen”. Den väger inte så lite och jag har letat i hela huset efter mitt slagborr, men hittar såklart bara 3 skruvdragare, men det räcker inte med det..ja, ja..Jag vet, jag är ingen normal tjej:) Kände att den här gången kanske det är bättre att ta hjälp av ett proffs, så skiten inte rasar ner i skallen på mig när jag börja röra den.


Så är kan det se ut när jag får hjälp med träningen.


Så fort jag fått upp det kommer mer bilder, promise!


TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/l-v-vaskan/