Annons
AnnonsAnnons

Blommor från Dea!


Min fina vän Dea som numera bor i Las Vegas skickade blommor till mig igår för att jag fyllt år! Hon ska vara med i en ny  Elvis show som sätts upp där och jobbar nu med circus de soleil. Gulliga fina du! Det går inte en dag utan att jag saknar dig. Vi blev kompisar när vi båda gick på Musiklinjen i Växjö som 16-åringar. Det va ett tag sedan.. efter det flyttade vi båda till Stockholm och började på Kulturama, hon med inrikting på balett och jag jazz o pop sång. Sen har vi turnerat runt tillsammans i en massa olika konstellationer. Allt från schlagersammanhang, julshower, tv-shower till sommarturnee´r. Hennes föräldrar bor kvar i Blekinge och mina i Småland med 10 mil emellan. Jag hoppas att jag ska kunna åka över till Vegas och kolla in hennes show..de har premiär den 8 januari och då fyller Angelo 6 år, så då funkar det inte för mig…men hon ska vara där i 2 år så jag har gott om tid att få till det! Ni som följt min blogg vet att Dea är en av mina närmsta kompisar, här kommer ett par bilder på oss…


Det här var hemma hos Britta när vi firade Deas 35 års dag i Mars!


Tagen på Svt när vi båda ska jobba.


Vackra, stora rosa rosor med höströda blad!!Tack igen kära du!!TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/repar-sjalv/