AnnonsAnnons

Bilder från Nationalfirandet!


Nationadagen började med en mysig långfrukost och Angelo hissade flaggan med lite hjälp av mig. Sedan hämtade en taxi oss och tog oss till Djurgården och Skansen där jag skulle medverka i Nationalfirandet som sändes av Tv4. Magnus och jag sjöng Nygammal Vals och trots att det var enormt mycket text att plugga in så lyckades vi oss faktiskt ta oss igenom den ganska bra. Kul med lite hjärngympa!! Under tiden följde Malin med mina småkillar runt på Skansen och åkte karuseller, köpte lotter och käkade korv…de var helt färdiga när de kom tillbaka och skulle sätta sig ner och kolla in firandet på scenen. När Magnus och jag hade sjungit och Kungen hade hållit tal, då slumrade Alessio in….så trött! Han tog en lite powernap helt enkelt.

Annons

Dagen börjar såklart med att Angelo hämtar flaggan...

Jag hjälper till och fäster fast flaggan.

O hej o hå!!!!

Magnus i en av alla pauser, hela dagen var en låååång väntan...

Så här ser det ut backstagen, här är Magnus make Mats i telefon.

Peter posar!

Så här roade så Magnus o jag ut under vårt bildrep.... 😉

Och så här såg det ut på genrepet..

Snart vår tur..

Syrran med familj var bänkade framför mina barn och ville fira Nationaldagen med oss alla.

TAGGAR
32 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/nationaldagen-tv4/