Annons
AnnonsAnnons

Besök på Hästgård


Min gamla kompis Jeanette…(rackarns glömde ta en bild på oss ihop) från Orrevägen i Hovmantorp där vi både är uppväxta bor numera en bit ifrån Malmö och är varmblodsuppfödare. Idag kom hon och hämtade mig så jag fick lite frisk lut på landet.  En av deras föl föddes samma dag som jag tävlade i Eurovision med Hero, så de döpte hingsten till New Hero. Jeanette har sysslat med det här mer el mindre hela sitt liv och brinner för hästar, det är underbart att se hur väl de tar hand om dem och vilken kärlek som uppstår mellan dem. Det kanske inte vore så fel att bli hästägare igen i alla fall?

Några av alla de fina hästarna som de har.

Gamla Bami som Jeanette har haft sedan vi var små, samtidigt som jag hade min shettis Maritza.

Jeanettes dotter Sofia visar mig New Pleasure.

Klicka här för att komma till deras hemsida New Track och se deras livsverk.

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/annorlunda-luciatag/