Annons
AnnonsAnnons

Båt igen!


När jag kom till Cinderella igår så gick jag direkt ner till Spa:t och bokade in 2 behandlingar, det är så sällan jag tar mig tid till att göra det så här är det helt perfekt att kunna unna sig det. Lite egen tid!!

Det blev en helkroppsmassage; en klassisk muskelmassage för hela kroppen. Sedan bokade jag även in en ansiktsbehandling precis efteåt och det blev en lyxig kaviar behandling. Det var enormt skönt och jag pendlade mellan att slumra till och ibland vara vid medvetandet. Det gjorde gott för kroppen!

Så här har det sett ut under min båtvistelse…


Softar innan jag ska ta massage.


En gigantiskt skaldjursplatå blev det till middag på fiskresturangen...såå gott!


Easy Kit rockar på som vanligt! tack för igår, Ni ÄR Bast!


Det var extremt bra drag!!

DSC07602

En snabbrunda i taxfreen och det slutade så här. 4 flarror champagne och lite kroppsvård…


Dagens shopping! Champagne...lite hudvård från erstin Florian och kroppskräm från Chanel.Allt man behöver?!

Nu ska jag åka hem till mina älskade barn och fira MORS DAG!!!

Passar på att säga Grattis till min egen kära Mamma och till alla andra fantastiska mödrar runt om i världen!


TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tyskland-vinnare-av-eurovision-soncontest-2010/