Annons
AnnonsAnnons

Båstad


Vi har haft ett par fantastiska dagar här i Båstad. Det har varit varmt och skönt även om det har kommit några små regnskurar mellan varven. Vi brukar alltid bo i en fantastiskt svit/lägenhet när vi är här. I år vad det en superhit eftersom alla 4 stora hoppborgar sattes upp utanför vår lägenhet!! Killarna vart såå nöjda. Det är 3:e året för mig som vi bor här, har varit här en gång tidigare med Diggiloo och en gång med Rhapsody. Alltid lika trevligt, en höjdpunkt på sommaren faktiskt, många vänner som kommer o tittar och det är fantastiskt kul att bara hänga tillsammans. Tyvärr har jag ju varit lite trist tjej eftersom jag har varit tvungen att lägga mig o vila min röst. Men jag är på bättringsvägen o det känns såå fantastiskt.

Mamma, Pappa, syrran m familj kom o tittade igår och vi har haft en mysdag idag tillsammans. Jag har shoppat lite i ”Märkesbutiken”, vi har käkat en underbar lunch vid vattnet, killarna har fått spela tennis el vad de nu kallar det? Ett annat slags tennisrack? Någon som vet vad jag syftar på??

Lägger upp lite mer Båstad Bilder senare…

Från vår balkong ser det ut så här...4 hoppborgar på 2 meters avstånd. Mina grabbar tror de är i himlen..

Vi sitter laddade för att se en tennismatch. Nu hetter det inte tennis för det var en annan typ av racket... men men .

När är det vår tur??? Killarna står o väntar på sin tur o är otåliga. Angelo, kusinerna Wilson o Viggo. Tripp trapp, trull.

"Jag trivs bättre här.." Alessio går iväg o plåtar i sin ensamhet...mycket hellre än att spela tennis.

Morsan föll offer för kameralinsen.

Lilla Lucy är såklart med.

Här är underbart vackert och fridfullt.

En liten båt kanske vore något?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/slottsfru-moi/