Annons
AnnonsAnnons

Barabamba-Ni borde skämmas!


Det var 20 år sedan jag gick ut 9:an. Jag gick i Lessebo och det var på Bikupan. Vi var 5 klasser, jag gick i E…det var en väldigt rolig period i mitt liv, jag kan tänka tillbaka på den tiden och sakna det ibland. Livet var rätt härligt, man hade inga direkta krav från omvärlden…lite pluggande men på en ganska skön nivå som man fick styra själv. Treliga kompisar och en massa fritidsintressen, bodde hemma hos mamma o pappa och jag var ung, glad och förväntansfull på livet? Känner ni igen er? Hoppas det! Jag vet att precis lika många minns det med skräck, en tid i ens liv som man helst vill glömma av många olika anledningar..

Nåväl, det var dax för klassfest för Bikupan i Fredags på Harrys i Växjö. Jag åkte hem till Josefine som bor i Växjö där hela gamla tjejligan skulle träffas. Ni minns kanske mina kompisar från Småland som var uppe och hälsade på mig förra hösten? Vi hade några mysig timmar tillsammans och laddade upp innan vi åkte ner till Harrys. Väl på plats så träffade vi resterande av våra kompisar som hade osat. Av en 150 så var det 28….många som ville glömma den tiden kanske? Förstår alla som flytt landet att det är lite svårt att ta sig hem men det var en hel del mesproppar som bor kvar i Hovmantorp och Växjö som inte behagade att komma…synd tycker jag! Fast vi som var där hade desto roligare!! Underbart kul att se alla goa glada kamrater igen. MEN nu till det som förstörde. Barabamba, arrangören/företaget som fixade återträffen! Allvarligt talat, nu förstår jag precis era inlägg tidigare och just därför att jag hade läst dem, tack, så hade jag inga förväntningar alls. Ändå blev jag ink alla som var där besvikna. VARFÖR finns det ingen representant på plats? Ingen som styr upp det hela? Jag förstår varför…därför att maten var så katastrofalt dålig så de ville inte vara där och ta emot klagomålen! Ingen snack om saken. Vi bet 390 Kr/ pers för att få komma och Barabamba bet 190 kr/ pers till Harrys. Då ingick en blaskig välkomstdrink, en hög mat och en dessert som var så salt så INGET kunde äta den. WHAT??? Faktiskt inte OK. Jag hade gärna bet det dubbla bara det hade gått att äta, det förstör ju stämningen totalt! Tvi Vale Barabamba! Varmrätten var öken men det brydde jag mig inte om, men när desserten kom in och den var toksalt. Gick inte på något sätt äta den utan alla undrade snällt vad som hade blivit fel. Salt istället för socker typ? Då säger servetrisen..- Den ska vara så, det är enligt receptet! EEeehhhh….skulle inte tro det. Så jag knatar ut till köket och frågar kocken- Har du smakat kladdkakan? Jag har nämligen själv bakat det 100 ggr och har aldrig hittat ett recept som gör att den smakar så här.UUuurrk! Han säger direkt att den är inte bakad hos dem utan den kommer från Barabamba och det har såklart blivit något galet. Men att vi kan äta kanterna för det är mest i mitten den är salt…..Ha ha ha!! Så roligt!

Man kan ju undra- Hur kan det bli så här? Vem är ansvarig egentligen? Jag bryr mig inte ett dugg om pengarna MEN när vi ska fira att det var 30 år sedan vi gick ut då hoppas jag att vi tillsammans kan anordna det utan Barabamba för det här var Bedrövligt. Ni borde skämmas!


IMG_6991IMG_7005

En hög mat-Ingen rolig historia.. Den salta kladdkakan!

IMG_7019

Roliga sms?

Det var i alla fall mysigt att ses, stora kramar på er allihop som kom!


TAGGAR
23 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/elisa%c2%b4s-i-kvall-i-dansbandskampen/