Annons
AnnonsAnnons

ÄventyrsLandet


Ikväll skulle jag sjunga på Allsången bakom Medeltidsbyn, på Äventyrs Landet som Bert Karlsson är involverad i, det ligger vid Götene inte mer än någon mil i från Metropolen Skara.

Det är inte helt färdigbyggt än men man ser att det kommer bli fantastiskt. Är så imponerad att Bert har förmågan att se vad barn tycker är roligt. Det är såklart inte så svårt att slänga ihop ett lekland som ser ut som allt annat, men att hitta nya ideér och skapa något unikt är inte så himla lätt. Bert har verkligen förmågan att se det där och med ibland ganska enkla medel hitta det där lilla extra som både ser för ögat roligare ut och sedan i praktiken kännas nytt och fräscht. Bara en sådan sak som att ha flytande stora hundben som man kan sitta på i vattnet. Ser hur coolt ut som helst..

Bert berättade om gräsmattor som ska rullas ut, hus som ska målas, hela städer som ska byggas upp och snickeboan som snart ska vara klar där man får snickra egna saker. Här finns en hel del djur som tama älgar, kaniner, hästar, getter och mycket mer. Ponnyridning och båtar att paddla i. Man kan gilla hamburgare och korv själv även om det så klart finns restauranger för dem som föredrar det.

Så här ser kartan över ävetyrslandet ut..

karta


Jag plåtar alla Stora maskiner åt Alessio efter som han samlar på bilder av dem. Så coolt!!


Plåtas tillsammans med några barn som är här och leker.


Det här har jag aldrig sett förut? En megaballong som blåses upp och så ska man försöka springa i den, blev lite sugen på att prova faktiskt. Men var nog till för barnen...


Som ni ser var det inte så lätt att springa i den..:)


Restaurang som ett stort sandslott, fast det ska sprayas rött!


Alla tyckte inte det var självklart att våga hoppa.


Söta hästar som strosade runt.


Dagens lunch!


Bert visar mig runt i parken.TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/allsang-pa-vallarna/