Annons
AnnonsAnnons

Återblick Jerusalem -99


Nu när jag är hemma hos mamma o pappa så hittade jag en massa bilder på pappas dator från Israel. Året var -99 och jag tävlade för Sverige i Eurovision Songcontest….

Tyvärr blev hans kamera inkl videokamera stulen efter att vi hade varit där nere, så mycket av materialet är spårlöst borta..så tråkigt. Men liite finns dock kvar….tänkte att det kunde vara kul för r att få ta del av?

Vilka minnen jag har från den här tiden..Badet i Döda Havet när jag fick det extremt salta vattnet i Ögonen, klagomuren och när jag fick den röda tråden bunden kring min handled som skulle föra tur med sig (vilket den gjorde)Kamelturen, bråket med Berth Karlsson, vääärmen i Jerusalem, min hesa röst efter alla gig/repetitioner/ promotion…alla fantastiska sevärdigheter som jag tidigare bara hade läst om i Bibeln och på historielektionerna i skolan. Vilken fanatstisk resa och vilken underbar tid! Tänk att jag fik vara med om detta, vilken kickstart på min karriär att som 24-åring vinna Eurovision Song Contest. Jag är så tacksam!

Jag på en kamel på Jerusalems gator.

Min kära mor och jag vid Genesarets sjö.

Efter segern...tårta!! jag och Gabriel Forss.

Mattias vid klagomuren.

Syrran Kina, Jag o Ann-Kristin Blixt från Svt.

Syrran & Mamma på marknad vid Via del a Rosa.

Marknad..

Landskapsbild.

Jag och Systra mi.

Gabriel, Syrran, jag och lite av Dea...

En ung Charlotte med uppsatt hår, mamma och syster.

Mamma o Jag vid Genesarets sjö.

Ett bad i Döda Havet och insmord i den fantastiska gyttjan som man kan köpa med sig hem. Lerinpackningar både för kropp och ansikte som är magisk!!!

En helt gäng av den här typen följde mig under de två veckor som jag tillbringade här.

Kolla in ligan?! Micke Wendt (producent), Dille Diedricksen ( låtskrivare) Micke (kör)Camilla på Warner (då Marianne Records) Bert Karlsson, Gabriel Forss, Dea, Fredrik, Anna Sahlin( Sahlene) alla från kören och Mickes fru.

24 år gammal vann jag Eurovision Songcontest som kom att bli ett minne för livet.

Jag och kören på genrepet!

Fotografen till bilderna är pappa!

TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/i-mitt-hjarta/